Cine suntem?

O mica afacere de familie, inspirata din traditia tavernelor grecesti in care proprietarii sunt si cei care gatesc si servesc clientii. Vrem sa oferim celor care mananca la noi garantia unei mese sanatoase, gustoase si facuta cu aceeasi grija cu care gatim pentru familia si prietenii nostri.

De ce Kalitera?

Ne-am ales numele KALITERA pentru ca in limba greaca inseamna "mai bun", si exact asa ne dorim sa fim. O alternativa mai buna la mancarea fast-food pe care suntem nevoiti sa o mancam la birou. O sursa de incredere la care putem apela pentru a manca ceva gatit ca acasa, atunci cand ne intoarcem prea tarziu de la munca sau cand avem oaspeti si vrem sa ii surprindem cu ceva nou.

Nu folosim niciodata potentatori de gust, pentru ca natura ne pune la dispozitie multe condimente din care putem alege, iar salatele si preparatele din bucataria greceasca sunt gatite folosind doar ulei de masline.

Cine gateste?

Cei doi bucatari, Evi si Gelu, au muncit cativa ani buni in strainatate, inainte de a se intoarce in tara si a incepe o afacere pe cont propriu. Sunt pasionati de ceea ce fac.

What’s cooking, doc?

Mancare traditionala greceasca, specialitatea lui Evi, un meniu care variaza in fiecare zi. Preparate proaspete, la cuptor, mancaruri de legume care ii vor incanta pe lacto-vegetarieni, dar si preparate gustoase pentru cei cu preferinte mai "carnivore".

Mancare romaneasca, specialitatea lui Gelu, pentru cei care prefera preparatele cu care s-au obisnuit, dar vor mai multa calitate.

Programul nostru obisnuit este de luni pana vineri, dar daca in week-end aveti un eveniment special si doriti sa faceti o comanda, contactati-ne si stablim cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Kali orexi! Adica, pofta buna!